En forsmak på vinteren

De 26 deltakerne som stilte i årets 32. løp fikk en liten forsmak på vinteren, for Kalnesskogen og blåløypa var dekket av et tynt lag med snø. I tillegg var nordavinden ganske sur denne gangen også. Den løse snøen gjorde nok at det ble litt tyngre for de fleste å løpe, og opp grusen var det til dels glatt og dårligere feste. Ukens torsdagsløper Terje Nyøygard hadde imidlertid vært føre var og pigget skoene for anledningen, og han klarte å nå målet sitt om en tid under 25 minutter. De fleste løp nok litt saktere denne gangen pga. forholdene, men etter løpet var det god stemning som alltid.

Ola Daniel Johannessen var først over den usynlige mållinjen, og han tok med det sin tredje seier for året. Fra før av har han også tre andreplasser i år. Sissel Aamodt var eneste dame som deltok, og hun gjennomførte sitt 23. torsdagsløp dette året. Hun har dermed flest løp av damene, og er 1 av 37 som foreløpig er kvalifisert til å være med i trekningen av gavekort i forbindelse med juleløpet. Som de fleste sikkert vet vil alle som deltar i minimum 15 løp være med i denne trekningen, og de som deltar i minst 30 løp vil være med i to trekninger av gavekort. Ytterligere 40 personer har fremdeles muligheten til å nå deltakelse i 15 løp, og 12 kan nå totalt 30 løp. Svein Bergerud er den eneste som har deltatt i samtlige løp i 2019.

Takk  til dere som stilte i det sure været, og velkommen tilbake neste lørdag. Kun 6 løp gjenstår av sesongen som avsluttes lørdag 21. desember.