Finvær og 34 deltakere i det første novemberløpet

Endelig fikk vi fint vær igjen, og med det fulgte en skikkelig sur nordavind som man merket spesielt godt i start- og målområdet. Når været er slik kler de fleste seg etter forholdene, og noen kler seg som de gjør i et hvilket som helst annet løp gjennom året. Når løpet først er kommet i gang, så tenker nok de fleste mest på løpet og ikke hvor kaldt det egentlig er 😊.

Den som løp raskest i nordavinden var Emil Kullerud som vant det 31. Torsdagsløpet med personlig rekord 18:55. Ola Daniel Johannessen lå rett bak Emil under mesteparten av løpet, og kapret andreplassen. 34 deltakere stilte denne gangen, og det er to færre enn i det første novemberløpet i fjor. Hittil i år har vi registrert 2091 deltakere.

Noen få bilder fra løpet kan sees under, og vi takker Lars Noreng, Christine Norvang og Trond Selsaas for at de delte noen ord om løpet med oss andre.

Takk til alle som møtte opp, og velkommen til nytt løp lørdag 9. november.