41 deltakere i det siste oktoberløpet

Etter en regnfull natt ble det oppholdsvær på lørdagsmorgenen, og de 41 deltakerne som gjennomførte det 30. Torsdagsløpet siste lørdag i oktober fikk en del bedre løypeforhold enn forrige gang. Det sier mye om hvordan det var sist, for det var vått og sølete flere steder denne gangen også mens løpsforholdene ellers var bra. Det så ut som de fleste var fornøyd, og som du kan se av bildene under var det var mange blide løpere som passerte fotograf Pål Kirkerød ved 2,1 km.

Per Ove Haugland vant løpet, og dette var hans andre seier for året. Ingen debutanter var med denne gangen, men vi registrerer at to av forrige ukes nykommere også stilte igjen i dette løpet. Det setter vi stor pris på.

Bilder fra løpet legges ut mandag, og dersom du har noen ord du vil dele med andre om løpet ditt som kan benyttes som bildetekst så tar vi svært gjerne imot disse. Benytt i så fall vårt kontaktskjema.

Vi gratulerer alle med vel gjennomført løp, og ønsker velkommen lørdag 2. november.