70 deltakere varmet i det sure været

Det var vått, surt og kaldt under det første oktoberløpet, men for arrangøren varmet det veldig at hele 70 deltakere likevel stilte opp. Dette er det høyeste registrerte deltakerantall i oktober i nyere tid, og vi er nå på vei til å passere 2000 deltakere lenge før sesongen er slutt.

Sindre Fredriksen og Ola Daniel Johannessen kjempet om seieren også denne gangen, og Sindre tok sin 3. seier på rad og den 4. for året. Maiken Prøitz ble best av 7 damer. Hittil i år har 270 damer deltatt i Torsdagsløpet.

Vi fikk en henvendelse fra en løper i går som spurte om det fantes en statistikk på hvor mange løp i år det har vært regn og/eller en våt og klinete løype. Vi ble jo da litt nysgjerrig på dette selv, og har registrert at det har vært regn i hele eller deler av 4 løp og helt tørr løype i 12 løp. I fem av løpene har det vært mye vann i løypa. Vi har altså hatt oppholdsvær i hele 23 løp dette året 😊.

Vi takker alle som sporty stilte opp i gårsdagens løp, og ønsker velkommen til det neste torsdag 10. oktober. Dette er det siste løpet i år på torsdager, for den 19. oktober flytter vi løpet til lørdag.