Godt oppmøte i det 24. Torsdagsløpet

Hele 76 løpere hadde funnet veien til Kalnesskogen i går, og gjennomførte det 24. Torsdagsløpet under ikke optimale forhold. Alt regnet som har falt den siste tiden vil naturlig nok prege løypa, og godt er det da å se at løpere stiller likevel. Vi synes også det er hyggelig at mange som har vært fraværende i ganske lang tid i går stilte opp til start igjen. Vi håper disse og de 5 debutantene kommer tilbake i flere av høstløpene.

Tom Sognlien gjennomførte sitt torsdagsløp nr. 1000 i går, og det er etter Per Prøitz beregninger like langt som til Barcelona og tilbake igjen. Tom har imidlertid løpt mye lenger enn det, for han stiller i en rekke løp hvert eneste år og har nok ikke tenkt til å gi seg med det første. Vi gratulerer Tom med jubileet, og setter stor pris på at han stadig stiller i Torsdagsløpet.

Ukens vinner ble Trym Tønnesen som gjorde årets raskeste løp med tiden 17:44. Silje Talsæte var debutant i dette Torsdagsløpet, og ble beste dame med 23:45.

Vi har fotografert alle løpere også denne gangen, og oppfordrer deg til å sende oss en kommentarer om løpet som kan benyttes som bildetekst. Vi bruker mye tid på bildene hver uke, og vil sette stor pris på om du kan avsette 5 minutter til en kommentar om løpet ditt. Et bilde sier mer enn tusen ord heter det, men noen få ord kan si mer om løpet enn bare et bilde med navn og tid. Benytt gjerne kontaktskjemaet. Bilder blir lagt ut på hjemmesiden senest lørdag morgen.

Takk til alle som møtte opp i går, og velkommen tilbake neste torsdag. Starttidspunkt er da kl. 18:00.