Det første høstløpet

Det hadde regnet veldig mye i løpet av onsdag, og da var det ikke til å unngå at det var noen vanndammer og sølete en del steder i blåløypa. Været var imidlertid glimrende da Torsdagsløpet startet kl. 18:30 med klar og fin høstluft, og selv om løypeforholdene ikke var på topp så var det mange som gjorde sitt raskeste løp for året. Noen synes det er helt greit å bli sølete på beina når forholdene er som i går, mens andre løper utenom de verste sølepyttene. Om Jonas Brustad løp utenom vet vi ikke, men vi antar han valgte rett linje tvers gjennom de fleste bløtpartiene. Resultatet ble hans andre seier i hans andre torsdagsløp med personlig rekord 18:12. Camilla Opstad Arnesen ble beste dame med årsbeste 23:39.

Vi kan ikke unngå å nevnte at torsdagsløpveteranen Tom Sognlien i følge egne notater gjennomførte sitt 999. torsdagsløp i går. Vi ser fram til neste løp der han vil bli den første torsdagsløperen som har deltatt 1000 ganger. Lars Noreng og Alf-Martin Nygård fullførte til sammenligning begge sitt 50. løp i går 😊.

Før start trakk vi ut et gavekort på stor pizza fra Babylon Pizza Sarpsborg som debutant Ketil Arntsen vant. Vi håper pizzaen smaker, og at det frister både for ham og de 3 andre debutantene å delta på nytt i Torsdagsløpet.

Takk til alle som stilte i det 23. Torsdagsløpet, og velkommen til nytt løp neste uke.