66 fullførte det 20. Torsdagsløpet

Med perfekt løpevær lå alt til rette for personlige rekorder og årsbestetider for de 67 deltakere på startstreken. Og gode tider ble det for svært mange av de 66 som fullførte det 20. Torsdagsløpet i går kveld.

Rolf Henrik Bekkstrand tok sin første seier for året med tiden 19:49 som er forbedring av årsbeste med hele 1:22. Beste dame av 5 ble Camilla Opstad Arnesen med tiden 23:59.

Ukens torsdagsløper Svein Bergerud stilte i korrekt antrekk for dagen, og gjorde en fabelaktig jobb for Alexander Baustad som endte med solid pers for en svært fornøyd Baustad. Svært fornøyd var også Sissel Aamodt som forbedret tiden fra forrige gang med over minuttet. De fleste i Torsdagsløpet konkurrerer nok først og fremst med seg selv, og da er det hyggelig å se hvor fornøyd man kan bli uansett hvor man havner på resultatlisten. Det er også flere løpere som bidrar med oppmuntrende ord til andre underveis, og det er slik vi ønsker det skal være i Torsdagsløpet.

Salming hadde igjen gitt oss et gavekort på kr. 500 som ble trukket ut før start. Den heldige vinneren var Jon Sigurd Brenne.

Gratulerer til alle for vel gjennomført løp. Vi ønsker velkommen tilbake neste torsdag.