Ukens torsdagsløper Svein Bergerud

Svein Bergerud glemmer ikke Torsdagsløpet 5. april 2012, selv om det er blitt over sju år siden.
– Roger utfordret meg og Jostein til duell. Vi tenkte alle at kampen om seieren skulle stå mellom Jostein og Roger, men jeg hadde lyst til å bite fra meg. Jeg lurte litt i bakgrunnen til det var igjen 1,2 km, da rykket jeg og sjokkerte konkurrentene mine. Etter løpet var det jeg som kunne smile bredest, mimrer vartingen som er født i 1956.

Svein husker også debutløpet i 2009. Da lurte Tom Pedersen og Helge Rosnes på om han var god, siden han kommer fra Varteig.
– Men jeg kunne berolige med at de ikke hadde noe å frykte, humrer Svein.

Svein er en av Torsdagsløpets mest trofaste deltakere, og det er mange som får gode tips om trening og oppmuntrende ord fra Svein. Han er utvilsomt en viktig del av Torsdagsløp-miljøet, et miljø han selv synes er supert.
-Jeg liker å konkurrere, men også at det kun er jeg som legger press på meg. Det er også fint at løpet går i et behagelig og mykt terreng, sier Svein.

I kveld løper Svein et nytt torsdagsløp, og vi ønsker ham og alle andre velkommen til start klokken 18:30.

Svein Bergerud