Sommerløpene i Kalnesskogen er populære

Deltakelsen denne sommeren har vært veldig god både for Torsdagsløpet og Søndagsløpet, og med det flotte været som er om dagen så er forholdene i Kalnesskogen glimrende. Så også i går da 62 deltakere sto på startstreken. 61 fulførte, og vinneren ble John Henry Strupstad med tiden 18:16. Strupstad er sikkert kjent for mange  som en god ultraløper, og har bla. vunnet Ultrabirken to ganger. Det er hyggelig når kjente løpere stiller i Torsdagsløpet, og i går viste Strupstad at han er god i korte løp også. Nummer to ble Sindre Fredriksen som satt personlig rekord med 18:28. Nr. tre ble Christer Fensbekk med 20:40. For fjerde gang i år kom Christer blant de tre beste.

Det var færre damer enn vanlig denne gangen, og best av de 4 som gjennomførte var Duangrudee Emrat med 28:13. Duangrudee debuterte i løp nr. 4 i år, og hun har deltatt i 10 løp etter det. Flest løp i år har Svein Bergerud med 16 tett fulgt av Alexander Baustad, Tom Wahlgren og Bjørn Åstorp med 15. Hittil i år har 380 personer deltatt i Torsdagsløpet, og 206 av disse har vært med i to løp eller flere. I hele fjor var 444 enkeltdeltakere med i løpet, og 260 deltok flere ganger.

Bilder fra løpet kan sees under, og fotograf var Pål Kirkerød. Vi takker Dag Sletner, Alexander Baustad, Christine Norvang, Svein Bergerud og Magne Svandal som sendte oss noen ord om løpet sitt. Det er ikke for sent å gjøre dette, så om noen andre har noe de vil fortelle så kan dette gjøres via kontaktskjemaet.  Fra og med neste uke og et par uker fram vil det pga. ferieavvikling ikke bli lagt ut bilder fra løpet.

Vi takker alle for vel gjennomført løp, og ønsker velkommen tilbake torsdag 25. juli.