Årets 15. løp samlet 60 deltakere

Den gode feriedeltakelsen fortsetter, og hele 60 løpere gjennomførte årets 15. torsdagsløp. Eirik Næsset Ramtvedt tok en klar seier med personlig rekord 17:55 foran Øyvind Skalle som perset med 18:47. Nummer tre ble Rune Nilsen som gjorde årsbeste med 20:12.

8 debutanter var med i dag, og en av disse var Ingeborg Hansen fra Harstad. Hun løp inn til en sterk 7. plass med tiden 21:15. Så må vi også nevne unge Anders Nygård som gjennomførte sitt første torsdagsløp sammen med far Alf-Martin. På spørsmål om det ville bli hans siste torsdagsløp fikk vi et klart nei, og det svaret likte vi selvsagt godt. Vi håper Torsdagsløpet frister til gjentakelse for alle løpets debutanter.

Det var flotte forhold også denne gangen, og det fine sommerværet ser ut til å vare minst en uke til. Vi takker alle som stilte for meget god innsats, og ønsker velkommen tilbake neste torsdag.

En stor takk til Dag Sletner, Christine Norvang, Svein Bergerud, Henrik Lund Ragaard, Alexander Baustad og Magne Svandal sendte oss kommentarer til bildene.