Godt oppmøte i det første juliløpet

62 deltakere valgte å stille i gårsdagens løp selv om det både var truende skyer og en ganske sur nordavind i timen før start. Sommeren har vært veldig ustabil, mens deltakelsen i Torsdagsløpet har vært ganske jevn i de 5 første sommerløpene med 63 i snitt pr. løp.

I går var løypeforholdene helt på topp, og de 16 plussgradene gjorde det perfekt å løpe. Det viser seg også i tidene der mange perset og gjorde årsbeste. Vi må trekke fram denne ukens torsdagsløper Roger Nilsen som slo til med ny personlig rekord samme dag som han ble presentert på nettsiden. Det var en meget glad torsdagsløper vi snakket med etter løpet i går.

Så er jo ikke tidene alltid det viktigste, for det sosiale betyr også veldig mye. Trond Selsaas sendte oss noen ord etter løpet i går og avsluttet med dette: Løperne blir glade og sosiale av slitet de har vært gjennom, og praten etterpå er gull verdt. Honnør for arrangørene som stiller opp midt i ferietiden!  Vi tror de alle fleste er enig med Trond, for praten går alltid lett etter hvert eneste løp og det var intet unntak i går.

Babylon Pizza hadde sponset oss med gavekort på en stor pizza, og Per Ove Haugland ble den heldige vinneren.

Ola Daniel Johannessen vant sitt andre løp på rad, og denne gangen med ny personlig rekord 18:57. Andreplassen tok Øyvind Skalle med 19:26, og tredjeplassen gikk til Fredrik Bruland med pers 20:09. Beste dame ble Inthiwa Sangphet med 27:37 som også er personlig rekord.

Takk til Trond Selsaas,  Magne Svandal, Svein Bergerud og Roger Nilsen som sendte oss bildekommentarer. Fotograf var Pål Kirkerød.

Gratulerer til samtlige deltakere som i våre øyne alle er vinnere ved å stille i Torsdagsløpet. Vi håper vi også vil se dere i neste løp den 11. juli.