Ukens torsdagsløper Roger Nilsen

Roger Nilsen er imponert over den utviklingen Torsdagsløpet har hatt siden han løp første gang høsten 2006.
-Den gang var det veldig få deltakere, på dårlige dager 3-4, på gode 15-20. Det var ingen nettside og løpet var i ferd med å gå i glemmeboka. Men det lille miljøet der var fantastisk fint, og i dag er vi heldige som kan være med på et så stort og velorganisert løp med en topp nettside, sier Roger.

Torsdagsløpet feiret sitt 40-årsjubileum i 2018, og har i starten av 2019 hatt rundt 100 deltakere i de fleste løpene. Roger Nilsen, som er født i 1971 og bosatt i Fredrikstad, er en av dem som trives i den blå løypa i Kalnesskogen.
-Før løp jeg mest Borredalen rundt. Kai Henriksen tipset meg om Torsdagsløpet, og nå synes jeg den er mye bedre å løpe siden den er mykere og mer skånsom, forteller Roger.

Roger bemerker at Borredalen rundt tidligere var større enn Torsdagsløpet, men at det nå er snudd. Han håper begge løpene får mange deltakere framover.

Roger trekker i tillegg til Kai Henriksen fram Svein Bergerud som en løpskamerat han har hatt mye glede av.
-Svein er en topp kar, og vi har diskutert løp og trening jevnlig i årevis. Så da får jeg tåle at han slår meg i løp etter løp, sier han.

En annen Roger tidligere har fått god hjelp av er Tom Pedersen.
-Jeg skulle prøve å sette ny pers i et løp. Tom sa da at jeg skulle fortelle hva jeg ville løpe på, så skulle han dra meg rundt til akkurat den tiden. Og Tom Harepus leverte det han lovte, smiler Roger.

I kveld er det nytt løp kl. 18:30.

Roger Nilsen