Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Det var ganske bra forhold i løypa i løp nr. 12 selv om det hadde regnet både natten før og midt på dagen i går. Noen bløte partier var det, men det gikk fint å komme forbi disse. Så kan man alltid klage på tuneflua som var veldig aktiv etter at løperne kom i mål, og vi håper at dens sesong er over i løpet av kort tid.

Vi hadde denne gangen et gavekort på kr. 500 fra Salming som ble trukket ut før start, og den heldige vinneren var Andreas Johansen Heier. Vi gratulerer Andreas som også satt personlig rekord i går.

59 deltakere sto på startstreken og 58 gjennomførte løpet hvorav mange perset og gjorde årsbeste. Vi synes alltid at det er flott når årets debutanter kommer tilbake og stiller i flere løp, og det gjorde bla. Fairuz Syed Ahmad og Osvald Asmundsen som var blant de 9 løpsdeltakerne som hadde debutert tidligere i år. Osvald er som mange sikkert husker 82 år og Torsdagsløpets eldste deltaker noensinne, og han valgte å få et avbrekk fra husmalingen ved å løpe i Kalnesskogen i går.

Vinner av løpet ble Elias Røyneberg, og hans søster Sara Røyneberg ble best av damene.

Gratulerer til vinner Elias, og takk til alle som stilte i går. Velkommen tilbake til neste utgave av Torsdagsløpet den 27. juni.