Løp nr. 11

Været har vært ustabilt den siste tiden og fortsetter med det denne uken, men det ser pr. i dag ut som vi skal få lite nedbør på løpsdagen. Vi forventer da at løypeforholdene vil bli mye bedre enn sist, for da var det veldig vått med mange dammer.

Siden forrige løp har vi fylt grus i løypa mellom de to rørene før 1,7 km der det lenge har samlet seg mye vann ved nedbør. Mange av røttene er fylt over og noen er fjernet, så det er mye tørrere, tryggere og bedre å løpe der nå. Takk til Svein Bergerud, Alexander Baustad og Dag Sletner som også var med på denne dugnaden, og til Tommy Heggenes som på forhånd hadde kjørte ut grus for oss.

Det er også for en uke siden utført beskjæring av vegetasjonen langs gjerdet og fra ca. 3,2 km fram til Lundestadveien. Etter hvert vil vi utføre mer nødvendig vedlikehold i løypa.

Vi ønsker velkommen til start i det 11. Torsdagsløpet 13. juni kl. 18:30.

Forrige uke var det tunge forhold i løypa, og varmen gjorde at mange kastet trøya