Dårligere vær hindret ikke god deltakelse

Under dagen hadde det regnet mye, men som vanlig fikk vi værgudene på vår side for under løpet var det bare lett duskregn. Selv om det var dårligere vær stilte hele 76 deltakere til start, og 75 gjennomførte det sjette Torsdagsløpet i en våt blåløype med mange dammer.

Før start trakk vi ut et gavekort på kr. 500 fra Salming, og Ida Lundestad-Kemi ble den heldige vinneren av dette. Ida satt pers under løpet, så hun fikk godt betalt for å stille denne gangen.

SIL stilte med flere deltakere i dette løpet, og vinner ble Sondre Rishøi med tiden 18:20 foran Benjamin Olsen med 18:33. Disse tidene er årets to beste i Torsdagsløpet. Beste dame av 14 ble Maiken Prøitz med tiden 20:51.

Takk til alle som stilte, og velkommen til nytt løp og bedre vær 16. mai.