Ukens torsdagsløper Christine Norvang

Idrettslærer og tidligere toppidrettsutøver Christine Norvang liker å delta i Torsdagsløpet.
– For det første er det veldig sosialt, både fordi man løper sammen med andre og fordi det alltid er en hyggelig stemning før og etter løpet. For det andre er det lettere å presse seg selv litt ekstra på disse turene, og det er litt deilig når jeg har kommet i mål, sier 47-åringen fra Opsund.

Som tidligere landslagsutøver i både golf og innebandy er Christine et kjent ansikt for idrettsinteresserte sarpinger. Hun er også glad i naturopplevelser, og verdsetter både det varierte terrenget og dyrelivet i Kalnesskogen.
– Jeg har truffet på elgen flere ganger, og møtene med skogens konge har gjort inntrykk, sier Christine.

Idrettslæreren ved St Olav videregående skole setter pris på mange av de hun løper Torsdagsløpet sammen med, og enda mer pris på de som gjør jobben med å ta tiden, ta bilder og legge ut resultatlister.
– Torsdagsløpet er et fantastisk tilbud til alle som liker å løpe, enten du er konkurranseløper eller du går like mye som du løper. Her blir du tatt godt imot, så våg å ta turen, oppfordrer Christine Norvang.

Vi håper du tar Christines oppfordring, og ønsker deg velkommen til løp i kveld kl. 18:30.

Christine Norvang