Løp nr. 6

Er du klar for nytt torsdagsløp denne uken? Det håper og tror vi, for selv om det kommer nedbør denne dagen så går Torsdagsløpet som vanlig. Det er ikke noe problem å løpe i regnvær, og mange husker nok at det deltok hele 84 løpere i jubileumsløpet i fjor mens regnet høljet ned. Siden den gang har vi ikke hatt nedbør av betydning under noen etterfølgende løp, så til torsdag får vi kjenne på litt annerledes vær.

Vi gjør oppmerksom på at alle som stiller i Torsdagsløpet skrive seg opp som deltaker på registreringsarket før start. Fra tid til annen og senest forrige gang var det noen få som unnlot eller glemte å skrive seg på deltakerlisten, og dette ønsker vi ikke skal skje.

Før start trekker vi ut et gavekort på kr. 500 fra Salming blant deltakerne.

Frukten står klar etter løpet, og vi ønsker deg velkommen til start torsdag 9. mai kl. 18:30.

Mye regn og mange blide ansikter under jubileumsløpet i fjor