Over 90 deltakere denne gangen også

Bortsett fra temperaturen viste været seg fra sin aller beste side i går, og hele 94 deltakere stilte til start i årets andre løp. Det er veldig gode forhold i blåløypa, og med den klare luften som var satte hele 24 løpere personlig rekord og 74 gjorde årsbeste. Da er de 15 debutantene ikke medregnet, for de setter jo alltid pers og årsbeste.

Gårsdagens vinner ble Ole Martin Johansen med tiden 20:12, nummer to Per Ove Haugland med 20:36 og nummer tre Hans Petter Iversen med personlig rekord 20:47. Ida Lundstad-Kemi ble beste dame med tiden 23:30.

To løpere måtte dessverre bryte, og vi håper disse snart er tilbake igjen. 92 deltakere gjennomførte dermed løpet, og snittet for årets to første løp er 95. Dette er ny rekord i nyere tid, og Torsdagsløpet har fått en pangstart på sesongen.

Vi er spesielt glad for at til sammen 43 debutanter har valgt å stille i de to første løpene. Vi kommer til å presentere noen av disse i begynnelsen av neste uke, og håper selvsagt at vi vil se alle mange ganger i år.  En stor del av debutantene er unge, og det setter vi ekstra stor pris på.

Takk til alle som stilte i det andre Torsdagsløpet, og velkommen tilbake skjærtorsdag kl. 18:30.