Nytt løp denne uken

Torsdagsløpet startet 2019-sesongen med fantastiske 98 deltakere, og denne uken er det klart for årets andre løp. Hele 27 debutanter var med forrige torsdag, og vi håper at alle vil finne veien tilbake til Kalnesskogen og Torsdagsløpet.

Det kan nevnes at deltakerrekorden i et enkeltløp i nyere tid er 125, og vi har alltid plass til alle som måtte ønske å delta. Du vil garantert finne noen å løpe sammen med i den 5,1 km lange blåløypa, for hos oss er det deltakere i alle aldre og på alle nivåer.

Forholdene i løypa var gode sist, og denne uken kan vi by på enda bedre forhold. Etter målgang kan alle som vanlig forsyne seg med frukt fra Kiwi Grålum.

Når det er mange deltakere kan det ofte bli noe køtendenser langs gjerdet på den første kilometeren. Det er derfor fint om du der plasserer deg på høyre side nærmest gjerdet, så eventuelle raskere løpere kan komme lettere forbi. Øvrige deler av løypa er for det meste bred nok, og det blir også lenger avstand mellom løperne utover i løpet.

Hvis du har lyst til å bli presentert som «Ukens torsdagsløper», så kan du henvende deg til oss via kontaktskjemaet eller ta en prat med oss før eller etter løpene. Det var stor interesse for forrige ukes løper, og ny  torsdagsløper presenteres torsdag morgen. Følg med!

Vi ønsker velkommen til start torsdag 11. april kl. 18:30.