Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Etter et strålende 2018 i Kalnesskogen er vi nå snart klare for en ny sesong med torsdagsløp. 4. april står vi på startstreken igjen.

Det var bra oppslutning om løpene i 2018, men vi vil gjerne ha med enda flere løpere i 2019. For å få til det ønsker vi å formidle at Torsdagsløpet er et løp for alle – uansett alder, kjønn og nivå. Du er like velkommen og like verdsatt enten du bruker under 20 minutter, over 40 minutter eller noe imellom på vår utmerkede 5,1 kilometer lange blåmerkede løype. Vi håper dere alle vil hjelpe oss å spre dette budskapet.

For å vise bredden blant torsdagsløperne i Kalnesskogen ønsker vi i år å presentere «ukens torsdagsløper»  i forkant av hvert løp på løpsdagen. Det betyr at vi hver uke kommer til å fortelle litt om en av de som skal løpe denne torsdagen på nettsiden og på Facebook – selvsagt sammen med et bilde av vedkommende fra et tidligere løp.

Dette trenger vi selvsagt deres hjelp til. Vi setter derfor stor pris på om dere kan melde dere til tjeneste ved å bruke kontaktskjemaet på hjemmesiden, så får dere tilsendt en e-post med noen få spørsmål. Noen av de vi kjenner godt til vil få en e-post enten de henvender seg eller ikke, og vi håper dette vil bli tatt godt imot.

I tillegg kommer vi i år til å forsøke å vie debutantene litt ekstra oppmerksomhet, i håp om at vi både skal få flere debutanter og at flere av debutantene skal bli trofaste torsdagsløpere. Dette vil være synlig i omtalen etter løpene.

Det at vi forsøker å få mer oppmerksomhet rundt bredde og rekruttering, skal ikke gå ut over Torsdagsløpets seriøsitet og status som konkurranseløp. Vi vil fortsatt publisere tider og skrive om rekorder.

Vi håper dere vil lese om Torsdagsløpet på nettsiden og på Facebook gjennom 2019 – og få flere til å gjøre det samme, enten de løper eller ikke.