LØP NR. 36 – JULELØPET – 22. desember 2018

Arrangøren hadde før det siste løpet ett juleønske, og det ble innfridd takket være de 39 løperne som stilte denne gangen. Torsdagsløpet fikk dermed for første gang over 2000 deltakere i løpet av en hel sesong, og den nye deltakerrekorden er 2011.  Vi vil takke alle som stilte i juleløpet og bidro med å oppfylle vårt ønske, og selvsagt alle andre som har deltatt i år. Totalt har 444 enkeltdeltakere løpt Torsdagsløpet i 2018.

Tradisjonen tro hadde mange kledd seg i nisseklær, og dagens beste antrekk hadde Henrik Lund Raagard som var kledd i rødt nesten fra topp til tå. Da ser vi bort fra den meget aktive julenissen i Pål Kirkerøds skikkelse som selvsagt var i en klasse for seg.

Unge Ola Daniel Johannessen slo til igjen og tok sin fjerde seier på rad, og den sjette dette året. Han fikk hard konkurranse fra Eivind Trippestad bare ett sekund bak.

Etter løpet var det kaffe, gløgg og kaker til alle servert av Solfrid Prøitz mens det ble delt ut gavekort fra XXL og Salming, Flaxlodd og konfekter. Stor takk til Solfrid som stilte dette året også.

Torsdagsløpet tar nå en vinterpause på 3 måneder, og vi ønsker alle som har deltatt i år og nye løpere velkommen til neste løpssesong som har planlagt start i slutten av mars.

Vi vil ønske alle en god jul og et godt nytt år.