Løp nr. 36 – juleløpet

Løpsåret 2018 er snart over og avsluttes med juleløpet lørdag denne uken. Som i tidligere juleløp ønsker vi at så mange som mulig stiller i nisseklær. Det er opp til hver enkelt om man har på en nisselue eller noe mer, men gode påkledninger vil garantert bli presentert på hjemmesiden .

Før løpet starter skal vi dele ut gavekort til de tre beste damer og menn i Torsdagscupen, og fire gavekort skal trekkes ut blant de som har deltatt i minst 15 og 30 av årets løp.
4 personer har før siste løp over 30 deltakelser eller mer, og 1 til har mulighet. 30 har løpt minst 15 ganger, og ytterligere 4 har mulighet til å nå 15 deltakelser.

Siden vi er i julemodus skal vi også trekke ut et gavekort på en stor pizza fra Peppes Pizza, 2 x 5 Flaxlodd og en konfekteske blant alle som deltar i løpet.

Etter løpet er det kaffe, gløgg og kaker til alle.

Vi har også hørt rykter om at nissen kommer på besøk denne lørdagen.

Det kan nok bli en glatt løype, så piggsko bør vurderes. Det er meldt litt snø fredag, så da kan det kanskje bli litt bedre feste lørdag. Vi håper uansett at alle løper etter forholdene og tar hensyn til at det kan være en del is i løypa.

Torsdagsløpets juleønske er at vi for første gang skal nå målet om 2000 deltakere i løpet av et år. Dersom du vil bidra til dette og samtidig få litt trim og noe godt attåt, så er du hjertelig velkommen lørdag 22. desember kl. 14:00.

Vi sees!