Torsdagscupen løp nr. 35-2018

Torsdagscupen 2018 er nå avsluttet, og Henrik Lund Raagaard har for lengst vunnet denne. 27 ganger har den spreke 74-åringen toppet ukens resultatliste, så han er en verdig vinner av årets cup med hele 2850 poeng.

Andreplassen tok Svein Bergerud med 2418 poeng, også dette en fantastisk god poengsum. Rune Nilsen klarte å beholde tredjeplassen som han har hatt siden løp nr. 32.  Rune fikk 1370 poeng.

Det har vært en viss spenning om fordelingen av de tre beste plassene blant damene, men Tove Wahlgren (163 p) som var eneste dame i siste tellende løp beholdt tetplassen fra forrige gang. Nr. to og tre ble hhv. Synne Siggerud (139 p) og Else-Gro Østgård (131 p).

Før juleløpet 22. desember vil alle nevnt over få et gavekort.

Vi vil takke alle som har deltatt i årets utgave av Torsdagscupen.