LØP NR. 34

Julen nærmer seg, og det gjør også avslutningen av årets sesong for Torsdagsløpet. Kun 3 løp gjenstår før vi tar en vinterpause. Det kommende og neste løpet teller i Torsdagscupen som avsluttes den 15. desember.

Vi har ikke fokusert så mye på 15-30-konkurransen, men denne går ut på at de som deltar i minst 15 eller 30 av årets løp er med i trekningen av gavekort før juleløpet 22. desember. Det trekkes ut 2 gavekort i hver av gruppene, og de som deltar i minst 30 løp har dermed  flere sjanser til å vinne et gavekort.

Én person har deltatt i over 30 løp pr. i dag, mens 6 andre løpere fremdeles har mulighet til å nå 30 løp. 35 har deltatt i minst 15 løp, og ytterligere 9 har mulighet til det.

Været er litt «rufsete» om dagen, og det setter selvsagt sitt preg på løypa også. Sist gang var det temmelig vått etter midtveis, men vi håper og tror at det skal bli bedre denne gangen. Sesongen 2018 har bydd på utrolig gode løpsforhold, og da tåler nok de fleste litt «rufs» i sesongavslutningen.

Vi ønsker velkommen til start i det 34. Torsdagsløpet lørdag 8. desember kl. 14:00.

Mye regn og vind la ingen demper på humøret og deltakelsen i jubileumsløpet