LØP NR. 32 – 24. november 2018

Det var en sur nordavind i dag og ganske kjølig, men de 32 som stilte i det 32. Torsdagsløpet den siste helgen i november fikk oppleve en løype med topp forhold. Topp forhold gir ofte gode tider, og flere perset også denne gangen.

Kristoffer Rostad vant løpet etter en fin fight mot Per Ove Haugland, og Rune Nilsen tok tredjeplassen. Beste kvinne ble Synne Siggerud som stadig kommer nærmere førsteplassen blant damene i Torsdagscupen.

I dag ble vi enda mer imponert enn tidligere av 74-åringen Henrik Lund Raagaard som perset med 33 sekunder og løp i mål til tiden 23:04. Med det vant han Torsdagscupen 2018. Svein Bergerud fortalte at Henrik kom som skutt ut av en kanon ved Liansvingen og holdt det gående helt til mål. Han puster jo ikke en gang mente Svein ?. Henrik løp også halvmaraton på Jessheim forrige søndag, også det til en meget god tid.

Takk til alle som deltok i dag, og velkommen tilbake lørdag 1. desember.
Det gjenstår nå 4 løp og sesongen avsluttes med juleløpet 22. desember.