Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

60 deltakere stilte til start i det 23. Torsdagsløpet, og 59 fullførte i en vind som man merket godt i deler av løypa. Forholdene var meget gode og mange satt personlige rekorder.

Kun 6 sekunder skilte de tre første plassene, og dagens vinner ble Kristoffer Rostad som tok sin første seier i årets sesong med årsbeste 19:33. Nr. to ble debutant Eivind Igland med tiden 19:38 bare ett sekund foran nr. tre Magnus Cato Andersen som perset med 19:39.

Vi må også nevne Rolf Henrik Bekkstrand som perset for 3. gang på rad og fikk med det den sure fjerdeplassen og tiden 19:45. Vi tror likevel han ikke var så veldig sur for det ?.

Julie Larsen ble beste dame i sin første deltakelse for året med femteplass og tiden 19:51.

Vi takker alle som stilte opp, og gratulerer vinneren og alle andre med vel gjennomførte løp. Velkommen tilbake neste uke til samme tid kl. 18:00.