Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Vi skal være så ærlige at vi ikke trodde på det helt store oppmøtet denne dagen da den første høststormen bommet på årstiden og valgte å ankomme på sommeren. Skikkelig uflaks etter 5 uker med varmt sommervær. Stor var imidlertid gleden av å oppleve at hele 84 personer stilte opp og gjennomførte jubileumsløpet til tross for ufyselig vær med sterk vind og regn.

Ordfører Sindre Martinsen-Evje kom som han hadde lovet, og med seg hadde en fin tale før start til alle og en gave fra Sarpsborg kommune til Torsdagsløpet på kr. 2.000. Han gjennomførte selvsagt også løpet i fin stil i en veldig våt løype. Torsdagsløpet takker for både tale og gave.

 

Kiwi Grålum sørget for grillede pølser, drikke, frukt og litt «godis» etter løpet. Vi retter en stor takk til Tommy Heggenes og Kiwi.

 

Alle deltakere fikk jubileumstrøye, og de som delte ut denne var Marit Urholm, Anne-Grethe Kirkerød og Solfrid Prøitz. Takk for at dere stilte opp og hjalp oss med dette.

 

Vi skal selvsagt ikke glemme løperne som er de viktigste av alle, og suveren vinner i dag ble Pål Oraug med tiden 18:42 foran Fredrik Lium (19:40) og Anders Folkvang (19:44). Beste kvinne ble Lea Taraldsvik med tiden 25:10.

23 løpere gjorde årsbeste og 9 klarte å sette personlig rekord.

XXL og Kiwi bidro med 4 gavekort, og før løpet ble Raymond Westberg, Hans Petter Iversen, Tom Sognlien og Erik Günther trukket ut som vinnere av disse.

NRK Østfold var også på besøk for å lage et TV-innslag om løpet.

Tusen takk til alle som stilte opp i dag og sørget for at Torsdagsløpets 40-års jubileumsløp ble en suksess!